Zasebna glasbena šola
v okolici Ptuja

Zasebna glasbena šola Klavir.si nudi učenje klavirja tudi v okolici Ptuja. Studio se nahaja v Krčevini pri Vurbergu, med Ptujem in Mariborom. Vpisi potekajo do zapolnitve prostih mest. Uvodna ura je brezplačna!

Naslov studia

Krčevina pri Vurbergu 8g
2250 Ptuj

Prijave in vpis

T: 031 506 230
E: si.klavir@gmail.com

zasebna glasbena šola, učenje klavirja v okolici Ptuja

Za otroke in odrasle

Učenje klavirja je namenjeno tako otrokom kot tudi odraslim. Zelo dobro je, če se že od malih nog naučimo igranja inštrumenta. Če pa si to že zamudil/a, nikar ne čakaj! Tudi kasneje je pravi čas za učenje, saj nam igranje klavirja prinaša veliko veselja in zadovoljstva ne glede na našo starost.

Učenje klavirja na zabaven način

Ure klavirja so prijetne in zabavne, pouk pa poteka v sproščenem vzdušju. Na prvem mestu je razvijanje ljubezni do glasbe. Učenje klavirja zahteva veliko vztrajnosti in potrpežljivosti, zato je toliko bolj pomembno, da k učenju inštrumenta pristopamo s spodbujanjem pozitivne motivacije.

Brezplačna uvodna ura

Če bi rad/a samo poskusil/a, kako učenje klavirja poteka ali pa če nisi prepričan/a, ali bi se vpisal/a ali ne, me kontaktiraj za brezplačno uvodno uro. Pokliči na 031 506 230 ali piši na si.klavir@gmail.com in dogovorili se bomo za termin. Za osnovne informacije o poteku učenja klavirja si lahko prebereš tudi članek 5 vprašanj, ki zanimajo vsakega pianista začetnika.

Igranje skladb po lastni izbiri

Poučujem vse glasbene zvrsti. Skladbe, ki jih boš igral/a, si lahko izbereš sam/a glede na to, kaj ti je najbolj všeč! Če želiš, pa se lahko učiš klavir po javno veljavnem programu, kar ti da možnost opravljanja izpita na koncu šolskega leta in pridobitev javno veljavnega spričevala.

Poskusi nekaj novega

Nauči se igrati klavir

Za vpis v šolo klavirja ali prijavo na brezplačno uro lahko pokličeš na telefonsko številko 031 506 230 ali pišeš na elektronski naslov si.klavir@gmail.com.

Mojca Slokan s.p., glasbeno izobraževalna dejavnost, Klavir.si
+386 (0)31 506 230 | si.klavir@gmail.com | facebook.com/klavir.si