Zasebna glasbena šola
v Ljubljani

Zasebna glasbena šola Klavir.si ponuja učenje klavirja v Ljubljani na vašem domu ali v studiu v prostorih Japan piano centra Ljubljana, blizu Supernove Šiška.

Na domu

Če si iz območja Ljubljane, se lahko dogovoriva za učenje klavirja pri tebi doma.

V studiu

Studio se nahaja v prostorih Japan piano centra Ljubljana, Cesta Ljubljanske brigade 25.

zasebna glasbena šola, učenje klavirja na domu v Ljubljani

Obisk na domu

Glasba nam prinaša notranji mir in zadovoljstvo in tako naj bo tudi pri učenju klavirja. Če se želiš izogniti stresu v prometu, če želiš prihraniti čas, in če si iz območja Ljubljane, se lahko dogovoriva za učenje klavirja na tvojem domu.

Za odrasle in otroke

Klavir je res lep inštrument, ki nam prinaša veliko veselja ne glede na našo starost. Zelo dobro je, če se ga naučimo igrati v mladih letih. Kako učenje klavirja vpliva na otrokov razvoj, si lahko prebereš v članku 5 pozitivnih lastnosti, ki jih otrok pridobi z učenjem klavirja. Še toliko bolje pa je, če se učenja pogumno lotimo pozneje, ko smo že odrasli, še posebej, če nas ta želja spremlja že od nekdaj!

Učenje klavirja na zabaven način

Pri učenju klavirja je zagotovo najbolj pomembna motivacija, zato so ure klavirja zabavne, prijetne in zanimive. Če želimo doseči dobre rezultate, je pomembno, da se inštrument učimo z veseljem in pozitivno naravnanostjo.

Brezplačna uvodna ura

Če nisi prepričan/a o vpisu v zasebno glasbeno šolo, ali pa še bi rad/a samo poskusil/a, kako poteka učenje klavirja, pokliči na 031 506 230 ali piši na elektronski naslov si.klavir@gmail.com in se prijavi na brezplačno uvodno uro.

Vse glasbene zvrsti

Glede na to, kaj ti je všeč, si lahko sam/a izbereš skladbice, ki se jih želiš naučiti! Na ta način je učenje klavirja veliko bolj privlačno in zabavno. Lahko pa se odločiš za opravljanje izpita na koncu šolskega leta in sledenje javno veljavnemu programu.

Poskusi nekaj novega

Nauči se igrati klavir

Za vpis v šolo klavirja ali prijavo na brezplačno uro lahko pokličeš na telefonsko številko 031 506 230 ali pišeš na elektronski naslov si.klavir@gmail.com.

Mojca Slokan s.p., glasbeno izobraževalna dejavnost, Klavir.si
+386 (0)31 506 230 | si.klavir@gmail.com | facebook.com/klavir.si